Hem Om mig Tjänster Integrerad Ridkonst Bilder Kontakt

Hos Jill får jag lära mig att rida. På riktigt.
- Markus


Ridningen har stärkt mina rygg- och nackmuskler. Nu märker jag inte av min whiplashskada lika mycket. Jag klarade inte av att kratsa hovarna själv, nu har jag egen häst!
- JohannaAlltså, Jill är en genial pedagog! Hon förklarar, inte bara så att man vet utan också så att man faktiskt känner och förstår också!
Skitcoolt!

- Anna


Mitt mål är att hjälpa ryttare och häst så de får glädje och styrka av varandra. Att se individen i både hästar och ryttare och utveckla det unika.

Oavsett disciplin så handlar det om en häst som behöver musklas och balanseras på bästa sätt för att kunna bli en stark, trygg, glad och hållbar ridhäst.

Ryttaren kan behöva öva upp sin kommunikationsförmåga, balans och kroppskännedom. Det är viktigt för mig att ha ett helhetstänkande kring bra, varierad och balanserad träning, utfodring och funktionell utrustning.

Jag använder Integrerad Ridkonst som pedagogik och metod, vilket hjälper dig att utveckla en djupare förståelse för din häst och din ridning. Integrerad Ridkonst är ett coachande förhållningssätt som lockar fram det allra bästa ur varje ekipage.
Stor vikt läggs vid trevägskommukationen; Hästen, ryttaren och instruktören. Som ryttare får du utveckla ditt tänk kring och analysen av din egen ridning och din kommunikation med hästen.

ommig.jpg

Kontakta mig

Jill Andersson

Askesby Högengårdar 15
423 73 Säve

Tel 0707-502425

jill@jillandersson.se

Org.nr 710323-5144
Innehar F-skattesedel